Αρχάριοι

Για εσένα που θέλεις μια αλλαγή καριέρας ή ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο της Ευεξίας & της Χαλάρωσης, αλλά δεν έχεις προηγούμενη κατάρτιση, σχεδιάζουμε μαζί, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σου. Θέτουμε τις σωστές βάσεις που θα σε φτάσουν στην κορυφή!

Επαγγελματίες

Για εσένα που δραστηριοποιείσαι ήδη στο τομέα του Spa, της Ομορφιάς & της Ευεξίας, τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα σου δώσουν αυτό που αναζητάς, την εξειδίκευση και την επαφή με υποψήφιους εργοδότες από τους πιο επιτυχημένους ομίλους Resort & Spa!

Επιχειρήσεις

Για εσένα που έχεις ήδη τη Spa επιχείρηση σου ή είσαι Spa Manager σε κάποιο όμιλο Hotel Resort & Spa, αναλαμβάνουμε την επαγγελματική εκπαίδευση προσωπικού αλλά και τη μελέτη εύρεσης νέου προσωπικού, ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες κάθε επαγγελματικού χώρου!

Διδασκαλία

Για εσένα που θέλεις να μάθεις εύκολα, τα τμήματα μας ξεπερνούν τα παρωχημένα πρότυπα διδασκαλίας. Η εκπαίδευση ενηλίκων μας βασίζεται σε καινοτόμες τεχνικές εκμάθησης, πλήρες εκπαιδευτικό υλικό και βίντεο των πρωτοκόλλων μασάζ, σε διαδραστική Δια Ζώσης & Οnline Διδασκαλία!

Kαριέρα

Για εσένα που αναρωτιέσαι που θα εργαστείς, σου έχουμε την απάντηση. Παντού! Μπορείς να παρέχεις υπηρεσίες μασάζ, να εργαστείς ως εκπαιδευτής μασάζ, να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση Spa ή και τη δική σου σχολή μέσω του RR Motion Franchise. Η επιλογή είναι δική σου!

 

 

Δες τι έχουμε για σένα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Όλες οι ενάρξεις κάθε μήνα αλλά και το ετήσιο πρόγραμμα Πιστοποιημένων Εκπαιδεύσεων για τη Σεζόν 2023-24 είναι εδώ!

Τι τρέχει στην Αθήνα

Όλες οι ενάρξεις κάθε μήνα αλλά και το ετήσιο πρόγραμμα Πιστοποιημένων Εκπαιδεύσεων για τη Σεζόν 2023-24 είναι εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι τρέχει στη Θεσσαλονίκη

Κλείσε τωρα τη θέση σου με τις νέες μειωμένες τιμές διδάκτρων για την εκπαιδευτική σεζόν 2023-24

Περισσότερα
Εγγραφή στις ειδικότητες μας στη Θεσσαλονίκη με νέες μειωμένες τιμές και ωράριο!
Γιατί να επιλέξεις την RR Motion για τις σπουδές σου

Γιατί να επιλέξεις την RR Motion για τις σπουδές σου

Όταν για τις σπουδές σου οι επιλογές που έχεις είναι απλά σεμινάρια ή μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης, τότε απλά επιλέγεις την RR Motion

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπαίδευση Προσωπικού Massage & Spa

Ιδανικές λύσεις για την αναβάθμιση του προσωπικού σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπαίδευση Προσωπικού Massage & Spa
0
Ώρες Διδασκαλίας
0
Πραγματοποιηθέντα Σεμινάρια
0
Πιστοποιημένοι Θεραπευτές
0%
Επαγγελματική Αποκατάσταση
Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους Ομίλους Ξενοδοχείων & Spa για την Εύρεση και Εκπαίδευση του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  • Super ομάδα με άριστη μεταδοτικότητα! Το σίγουρο είναι ότι έμαθα ανατομία και βελτίωσα τη τεχνική μου. Η RRmotion είναι ένας πολύ φιλόξενος χώρος που σε κάνει από τη πρώτη κιόλας επίσκεψη να νιώθεις άνετα!

    Ζούμπερη Γιούλη, ετών 29
  • Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στα μαθήματα ήταν ότι κάναμε συνέχεια πρακτική, ολοκληρώνοντας πλέον τα μαθήματα χωρίς καμία ανασφάλεια και λυμένες όλες μας τις απορίες. Τα υλικά που μας παρείχε η σχολή ήταν υπέρ αρκετά και δεν μας έλειψε κάτι!

    Καλίντζη Αθηνά, ετών 28
  • Έχω επιλέξει την ειδικότητα Spa Therapist, το ετήσιο πρόγραμμα της σχολής. Οι καθηγητές όλων των μαθημάτων μας βοηθάνε πολύ με την αγάπη τους, τις γνώσεις τους και την εμπειρία που έχουν από τον συγκεκριμένο χώρο. Ευχαριστούμε πολύ!

    Σιμονετάτος Γιάννης, ετών 30
  • Ευχαριστώ την RRmotion που φρόντισε για την επαγγελματική μου αποκατάσταση και που είχα την ευκαιρία να είμαι μέσα σε αυτή την ομάδα και να γίνουμε μια οικογένεια!

    Καραγιαννίδου Όλγα, ετών 29
  • Άψογο περιβάλλον, ευχάριστες ώρες μάθησης και διάθεση για εξέλιξη.

    Τσορτανίδη Ευαγγελία, ετών 38
  • Η ειδικότητα Massage Therapist με έχει βοηθήσει πολύ στην κατανόηση της Κινησιολογίας, Ανατομίας αλλά και στην κατανόηση της λογικής της Φυσικοθεραπείας. Καθώς και στην αξιολόγηση και την αντιμετώπιση διάφορων περιστατικών

    Παλαμάρης Λάζαρος, ετών 26
  • Πολύ καλή μεταδοτικότητα από τους καθηγητές, μας κάλυψαν όλες τις απορίες – προσδοκίες!

    Παπαργηριάδη Μαρία, ετών 23
  • Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Release and Relax Motion! Θα ήθελα να τονίσω πως το επίπεδο σπουδών είναι πολύ υψηλό, η πρακτική άσκηση μας προσέθεσε εμπειρία και οι γνώσεις που μας παρείχαν ήταν πραγματικά πάρα πολλές.

    (περισσότερα…)

    Asley Llanes, ετών 22
  • Η εκπαίδευση μου στην RR Motion με έκανε να αναθεωρήσω πολλά από αυτά που πίστευα για το μασάζ. Είχα τις αμφιβολίες μου για την επαγγελματική μου επιλογή. Πλέον, έχοντας παρακολουθήσει πιο εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ στη σχολή σας είμαι σίγουρη για την επιλογή μου.

    (περισσότερα…)

    Αναγνωστοπούλου ‘Ελενα, ετών 25
  • Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον χώρο της εναλλακτικής θεραπείας το 2013 σαν χόμπι ξεκινώντας με το ταϊλανδέζικο μασάζ και κάνοντας τα πρώτα βήματα μου σε ένα χώρο άγνωστο για εμένα εκείνη την εποχή. Τότε σκέφτηκα πρώτη φορά να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και ειδικότερα στο χώρο του spa και της ευεξίας.

    (περισσότερα…)

    Κυριακόπουλος Κυριάκος, ετών 33
  • Από τον Οκτώβριο του 2014 ξεκίνησα να συμμετέχω σε διάφορα σεμινάρια σχετικά με τις μαλάξεις. Η σχολή μασάζ που ξεχώρισα από το πρώτο κιόλας σεμινάριο ήταν η RR Motion. Οι λόγοι είναι ήταν πάρα πολλοί! Για αρχή, το άνετο, φιλικό, καθαρό περιβάλλον.

    (περισσότερα…)

    Σιδεράτου Στέλλα, ετών 24
  • Ξεκίνησα από το μηδέν, θέλοντας να μάθω κάποια πράγματα για το μασάζ τελείως ερασιτεχνικά. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να εξελίξω αυτό το χόμπι και γι’ αυτό έκανα την αρχή. Φυσικά δεν μπόρεσα να μείνω στο ένα μάθημα! Συνδύασα τεχνικές στο χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ προσθέτοντας και το μασάζ προσώπου.

    (περισσότερα…)

    Γεωργάκης Χάρης, ετών 37
  • Πριν γίνω και εγώ ένας από τους μαθητές της Release and Relax Motion είχα τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο θα μπορούσα να εργαστώ, ειδικά εδώ στην Ελλάδα, ως επαγγελματίας Massage Therapist. Άκουσα από διάφορους γνωστούς για την RR Motion και το πόσο ευχαριστημένοι έμειναν!

    (περισσότερα…)

    Παρωτίδης Νίκος, ετών 26
  • Η σχολή μασάζ RR Motion μου έδωσε άπειρες γνώσεις και ταυτόχρονα την ευκαιρία να τις αξιοποιήσω, αφού με τη βοήθεια τους κέρδισα μια θέση στον όμιλο των Resort – Spa της Grecotel. Ευχαριστώ όλο το team της RR Motion μέσα από την καρδιά μου για την ποιοτική εκπαίδευση που μου παρείχαν!

    (περισσότερα…)

    Σπορίδη Ιωάννα, ετών 23

Γραφτείτε στο newsletter μας!

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα μας, Spa trends και πολλά άλλα!